Vi Menn – 6 i Syden

Fredag 7. juni kl. 19:30 Lørdag 8. juni kl. 19:30 Torsdag 13. juni kl. 19:30 Fredag 14. juni kl. 19:30 Lørdag 15. juni kl. 19:30
Røwdes Kulturbar

fra 420,- til 420,-

KJØP 07.06 kl. 19:30
KJØP 08.06 kl. 19:30
KJØP 13.06 kl. 19:30
KJØP 14.06 kl. 19:30
KJØP 15.06 kl. 19:30

Vi Menn – 6 i Syden

Ellevill sydentur

Etter at campingvognen havarerte en plass i Høland i 2016 har Vi Menn tatt en hvil i varmere strøk. Nå gjør showgruppa et siste stunt og viser «6 i Syden».

Showgruppa Vi Menn har gått svanger med dette showet en stund, og nå er det finale for denne gjengen.

Vi menn ble startet i 1999 i kjølvannet av at Blanda Drops ble lagt ned to år før. Geir Jahren. Truls Jamt, Jørn Johansen, Ole Petter Hoff, Benny Hanssen og Svein Erik Lund fortsatte samarbeidet. Sist i 2016 da Vi Menn tok publikum med på campingtur med stor suksess. Etter at campingvognen ramla fra hverandre under siste forestilling har showgjengen gått og brygget på ablegøyer og flerstemt sang.

Denne gangen er campingvogna byttet ut med strandliv i varmere strøk. Herrene Jahren, Jamt, Hoff og Hanssen er fortsatt med, og har denne gangen forsterket laget med Jørn Grepperud og Joachim Eilers, samt en syngende bartender, Heidi Drengsrud Jahren.

Med dette som bakteppe er det bare fantasien som setter en stopper for hva som kommer ut av denne gjengen. Sangprestasjoner av topp klasse, gjøglerier og verbale krumspring som mest sannsynlig ikke har vært vist på en scene i Askim tidligere. Om du ikke har fått med deg hvordan en sydentur kan være så får du det nå i form av sang og moro. Her sparkes det nedenfra og oppover til alle kanter når gjengen på scenen tegner sitt bilde av livet i Syden

Det er også en avskjedsforestilling for Vi Menn. Forestillingen er et farvel og heder til deres kjære dirigent, som dessverre har gått bort, og den er et farvel med deres publikum som trofast har møtt opp. Det er ikke vemodig. Vi gjør det med et smil. Det har vært mange øyeblikk å glede seg over i løpet av mange år. Minneboka er full av moro. Bli med Vi Menn å ta et skikkelig farvel!

Uteservering fra kl. 17.30 alle dager.

Kjøp Slakterens gode grillburger! Forhåndsbestill gjerne ved å trykke på kjøpslinken.