Slik takler du idiotene på jobben!

Kjøp billett

Torsdag 6. februar kl. 19:00
Teatersalen

PRIS:
fra 280,- til 340,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:
KJØP

Slik takler du idiotene på jobben!

Slik takler du idiotene på jobben

– Et foredrag om de vanskelige kollegene av Per Henrik Stenstrøm

Norges mest medieomtalte foredrag de siste årene kommer nå snart til ditt kulturhus. Den prisbelønte foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm legger ut på turné med foredraget som lærer deg å håndtere de vanskelige kollegene.

Du vet de som forsurer arbeidsplassen din. De irriterende kollegene som tapper deg for krefter. Alle har minst én idiot på arbeidsplassen, men spørsmålet er om det går an å sette pris på en egoistisk surpomp? Og hvilken kollegatype er du?

Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjonen og brysomme forskjeller på jobben. 

 

Referanser
Foredraget «Slik takler du idiotene på jobben» solgte ut Kulturbadet Sandnessjøen. Per Henrik fenget publikum på imponerende vis gjennom en forrykende halvannen time. Forestillingen var både tankevekkende og lærerik, med en god dose humor. Foredraget gir seg selv gode muligheter for samarbeid med næringsliv, i Kulturbadet stilte flere bedrifter med sine ansatte. Dette fortjener et stort publikum- anbefales på det sterkeste.

-Are Sende Osen, programleder, NRK

Engasjerende og humoristisk.

-Andreas Norvik, direktør, Den Norske Opera & Ballett

Traff veldig bra. Svært underholdende.

-Ditleif M. Jacobsen, direktør, Schjærven AS

Han tar ting på kornet og anbefaler han på det sterkeste som foredragsholder.

-Silje Linnerud Næss, kommunikasjonssjef, Danske Bank Norge

Vi gir vår beste anbefaling.

-Bjørn Masseide, Sats Elixia

Per Henrik trollbandt forsamlingen. Morsomt og tankevekkende innslag formidlet på en entusiastisk, humoristisk og profesjonell måte.

-Louise Kathrine Dedichen, sjef, forsvarets høgskole

Et lærerikt og morsomt foredrag som anbefales på det sterkeste.