Mens jeg ennå er 66 – Henning Kvitnes & Gutta i Bandet

Kjøp billett

Lørdag 8. mars 2025 kl. 19:00
Teatersalen

PRIS:
625,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP

Mens jeg ennå er 66 – Henning Kvitnes & Gutta i Bandet

«Det går kort tid mellom ung og lovende–og levende legende.»

Om dette utsagnet kan brukes på Henning er usikkert, men etter 47år på veien, og utallige album, turneer, konserter, og selvskrevne sanger, så har han i hvert fall en klar midtbane-rolle på Old-Boys-laget til Norske Sangpoeter.  

Mange av sangene, som Evig eies, Sånne som oss, Guttær, Ut å vekke sola, Siste Reism. Flere, har blitt folkeeie blant flere generasjoner, og blir avsunget av mange til bryllup, fest og begravelser. Og i dusjen.

Med nytt album under vesten, reiser Henning & Gutta ut på en omfattende vår og høst-turne i2025–og både album og Turne har blitt kalt «Mens jeg ennå er 66». Etter sangen med samme tittel, som allerede kom ut 13.mai 2024–på dagen til inntredelsen av dette «sang-omsuste» året! 

Høstdelen får «Ekstraomganger» bak seg i tittelen, da han passerer 67 i mai 25, men konsertene har kommet til pga. stor etterspørsel, og albumet vil hete det samme uansett Musikalsk på scenen møter vi en Artist og et Band som våger å gå inn i dybden av både nye og eldre sanger. Gir dem den respekten og energien de fortjener, og lar også det lavmælte og akustiske få en nødvendig plass i konserten. Tekstene må også få lov til å være i fokus for å tydeliggjøre Hennings lille univers. For å glede og gjerne bevege et sittende og lyttende Publikum.

Men, det blir også plass til rockefot, allsang og frieri. Melankoli og smilefjes med svette panner i skjønn forening. «Uten Publikum stopper musikken»