D.D.E. – GRAITEST HITS

Kjøp billett

Onsdag 9. oktober kl. 18:30
Teatersalen

PRIS:
680,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP

D.D.E. – GRAITEST HITS

D.D.E. legger ut på sin første kulturhusturné høsten 2024

Denne høsten legger et av landets mest folkekjære band ut på veien med en konsertlitt utenom det vanlige. Forestillingen «D.D.E. – GRAITEST HITS» inneholder et bredt utvalg av bandets kjente og kjære låter, servert i tospann med historier fra over 30 år på veien!

I over 30 år har D.D.E. laget låter, spilt og underholdt for det norske folk. Tre–firegenerasjoner har sunget med, danset, ledd og grått. I heimen, i bilen, i båten, på hytta, og ikke minst på festivaler og på festlokaler. Nå legger folkefavorittene for første gang ut på en landsdekkende kulturhusturné, der ikke bare hitlåtene, men også noen av de litt mindre spilte perlene fra katalogen får skinne.

Kulturhuskonserten «D.D.E. – GRAITEST HITS» handler selvfølgelig først og fremst om låtene, men sentralt er også Frodes gamle amerikakoffert. Ut av den hentes minner og historier, fra turnébussen og på øvingslokalet. Det handler om starten, om å skape og ville noe, møter med fans, og ikke minst en god porsjon røverhistorier.

Dette blir en konsert med trivsel, allsang og gode historier.

ALDERSGRENSE 20 ÅR + VERGEORDNING

Denne konserten har 20 årsgrense. Vi tilbyr imidlertid en vergeordning, slik at ungdom mellom 16-20 år kan gå på konserten i følge med en edru voksen over 30 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Askim kulturhus på konsertdagen.

Vergen skal ikke nyte alkohol i forkant av eller under konserten og vergen må være til stede under hele konserten. Om brudd på verge-avtalen/skjema som signeres, vil både vergen og personen under aldersgrensen bli bedt om å forlate konserten umiddelbart. Vergen plikter å erstatte utgifter og eller tap herunder følgetap som Askim kulturhus blir påført som følge av enhver form for brudd på punkter informert under verge-avtalen/skjema.