Christmas Moments – Gospelkoret Moments med band

Kjøp billett

Torsdag 28. november kl. 19:00
Teatersalen

PRIS:
fra 195,- til 325,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP

Christmas Moments – Gospelkoret Moments med band

Gospelkoret Moments ble etablert i Askim høsten 2017 og består av utvalgte sangeren fra Indre Østfold og omegn. Koret ledes av dirigent Anne Kari Moslått og har faste øvelser i Askim. 

Koret har hittil hatt mange egne konserter i inn- og utland. De har sunget sammen med Brødrene Ådahl, Kine L Fossheim, Angela Primm og Elsa Harris, Devante Lamont, Elvis Gospel med Fab 3 (Ackles, Busk, Flaata) m/flere. Koret har også vært på mini-turne på Gran Canaria, fungert som stammen i Gospel Explosions Onlinekor under koronapandemien, og vært på turnè i Nederland og i England. I 2022 deltok de på flere av Trine Reins julekonserter. Sommeren 2022 gav de ut sitt første album «Time». Albumet har hittil hatt over 190 000 avspillinger på Spotify. Våren 2024 var de i London og spilte inn singelen «My Joy is in You hvor Tracey Jane Campbell har lead. Låta ble urfremført i Askim 27. april 2024. 

Tradisjonen tro inviterer Gospelkoret Moments til en koselig førjulskonsert hvor man både kan synge med og sitte og nyte musikken. Det vil bli noen tradisjonelle låter og noen du kanskje ikke har hørt før. Koret har med seg profesjonelle musikere fra Oslo-området som er vant til både rolige sanger og låter med litt futt! Så her blir det noe for en hver smak. Her er dørterskelen lav, og alle er hjertelig velkommen!