Vinsmaking

Onsdag 6. mars kl. 18:00
Røwdes Kulturbar

Vinsmaking

Slakteren Bryggerhus ønsker velkommen til vinsmaking – smaken av Piemonte, Italia! Vinekspert og vinjournalist i Nettavisen Kjell-Gabriel Hendrichs gir en innføring i vin fra Piemonte og VINORY. Vi åpner dørene i Røwdes Kulturbar for en smaksrik aften.

Vinory er en vinprodusent som holder til i Piemonte, Nord-Italia, som er anerkjent som et av verdens beste vinområder.

Det produseres i dag Vinory-vin fra 12 hektar med egeneide vinmarker som ligger i Barolo-, Barbaresco-, Roero- og Nizza Monferrato området og denne kvelden skal vi smake oss gjennom hele 7 kvalitetsviner.

Vinory har etablert et meget spennende team med noen av de beste vinmakerne i Piemonte som utfyller hverandre, sikrer bærekraftig produksjon og ulike stilarter på vinene.

Vinene representerer jordsmonnet på den enkelte vinmark, og det arbeides både på den tradisjonelle og modernistiske metoden.

Til vinene vil det bli servert skinker, salamier og brød.

For mer informasjon se her

Her blir det super stemning! Velkommen!

Varighet ca. 2 til 3 timer og baren holder åpent etter avsluttet vinsmaking.

Dørene åpnes kl. 17.00 og vinsmakerkurset starter kl. 18.00