Vinni

Kjøp billett

Fredag 26. januar 2024 kl. 20:00
Teatersalen unummerert

PRIS:
fra 480,- til 580,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP Ståplass
KJØP sittende på Galleriet

Vinni

Vinni, tidligere frontfigur i duoen Paperboys, har satt sitt preg på den norske musikkscenen med låter som «Glorie», «Barcelona» og «Lonesome Traveller» og «God Morgen Norge» og har vært en viktig del av det norske hip-hop-miljøet i over 20 år. 

I tillegg til å ha toppet listene utallige ganger kan Vinni uten tvil regnes som en av de mest erfarne liveartistene i Norge og har stått på de fleste festival og klubb-scenene vi har her i landet. 

 Med ny musikk på vei, er Øyvind Sauvik, bedre kjent som Vinni, snart klar for en ny runde på scenen. Etter årets utgivelse av albumet «tanker blir ting» er han nå klar for å møte publikum igjen med ny musikk og sine aller største hits. 

ALDERSGRENSE 20 ÅR + VERGEORDNING

Denne konserten har 20 årsgrense. Vi tilbyr imidlertid en vergeordning, slik at ungdom mellom 12-20 år kan gå på konserten i følge med en edru voksen over 30 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Askim kulturhus på konsertdagen.

Vergen skal ikke nyte alkohol i forkant av eller under konserten og vergen må være til stede under hele konserten. Om brudd på verge-avtalen/skjema som signeres, vil både vergen og personen under aldersgrensen bli bedt om å forlate konserten umiddelbart. Vergen plikter å erstatte utgifter og eller tap herunder følgetap som Askim kulturhus blir påført som følge av enhver form for brudd på punkter informert under verge-avtalen/skjema.