Trygve Skaug

Kjøp billett

Torsdag 10. september kl. 20:00
Teatersalen

PRIS:
390,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:
KJØP

Trygve Skaug

Kjære publikum. På grunn av den oppståtte situasjonen har vi måttet flytte konserten til høsten. Billettene du har kjøpt, gjelder nå for den nye datoen torsdag 10. september kl. 20.00. Vi beklager de ulempene dette medfører for dere, og ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll.

Konserten med Trygve Skaug vil bli gjennomført som planlagt 10. september, men vi må forholde oss til gjeldende regler for smittevern. Siden situasjonen stadig endrer seg, ber vi om forståelse om at nøyaktig informasjon knyttet til denne konserten først vil komme i august.

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det.

Trygve Skaug er en stor formidler som fremkaller latter så vel som tårer. En varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget til sammen over 180 uker på NRKs lister. Som forfatter har han gitt ut fire diktsamlinger, og har vært landets mestselgende lyriker de siste to årene, i tillegg til å være en av de mest delte poetene på sosiale medier og ikke minst etterhvert en av Norges mestselgende artister.

10. september gleder vi oss stort til å ta imot Trygve Skaug her på Askim Kulturhus