Trøgstadkonserten

AVLYST!

Fredag 23. oktober kl. 19:00

Trøgstadkonserten

Trøgstadkonserten er avlyst på Askim kulturhus, men arrangøren ønsker likevel å «live-streame» konserten. For mer informasjon om dette ta kontakt med arrangør Kjersti Anett Bredeg Karlsrud via epost kjersti.karlsrud@io.kommune.no eller mobil 990 402 04.

Gitt de restriksjoner som er pålagt av myndighetene og på bakgrunn av den store usikkerheten rundt Covid 19 i Indre Østfold blir dessverre Trøgstadkonserten på Askim kulturhus avlyst. Billettpengene blir refundert (minus billettavgift kr 30,- pr.billett). De som har kjøpt billetter på nett får pengene tilbakeført. Dette kan ta noe tid. De som har kjøpt billetter over disk må sende oss ordrenummeret på billettkjøpet, fullstendig navn og adresse og kontonummer for refundering til post@askimkulturhus.no

Trøgstadkonserten lever videre i Indre Østfold kommune. Vi ønsker i år velkommen til en konsert med aktører fra hele kommunen. Publikum vil blant annet få høre Camilla Wiig Revholt, Anett Roselin Svardal og ikke minst en digital presentasjon av Askim og Trøgstad janitsjar i samspill med Trygve Skaug.

Det vil med dagens retningslinjer bli lagt ut 200 billetter for salg.