Trine Rein Femti`ish, Feit & ( enda mer ) Bitter

Fredag 14. oktober kl. 20:00

Trine Rein Femti`ish, Feit & ( enda mer ) Bitter

Managementet ser seg nødt til å utsette konserten med Trine Rein «Femti, Feit og Bitter» torsdag 3. mars på grunn av usikkerheten rundt Covid-19 og den økte smitten. Vi er likevel glade for å melde om at ny dato er spikret og vi gleder oss til å kunne invitere til denne konsertforestillingen når situasjonen er litt mer forutsigbar!

Ny dato er fredag 14. oktober kl 20.00. Kjøpte billetter gjelder da for ny konsertdato. Dersom det ikke passer kan billetter refunderes ila 14 dager (senest 15. februar) Send epost til post@askimkulturhus.no med med navn og ordrenummer.

7 november 2020 fylte Trine Rein 50 år! Dette ble markert med festforestilling og fullt
hus på Chat Noir, og skulle videre ut på veien i kulturhus rundt Norge.
DET har som kjent Covid 19 viruset satt en stopper for, men vi gir oss ikke.
Vi har spisset konsertforestillingen, fullfører arbeidet med nye låter, og samler til et album
som utgis i forkant av turneen 2022.

Med kjente hits fra hele karrieren, samt helt nytt musikkmateriale, inntar Trine Rein kulturscenen i 2022 med sin ikke alt for alvorlige konsertforestilling
‘Femti`ish Feit & (enda mer) Bitter’.

Krydret med en god porsjon humor og ørlite grann selv-ironi skal vi gjennom hele skalaen på følelsesregisteret med forventning om mange latterkuler, litt alvor og også en klump i halsen.

Kveldens låtrepertoar bindes sammen med gode minner og historier fra et langt liv i musikkbransjen
Trine stiller med fullt band på scenen, det spares ikke på noe – her blir det masse trøkk og en uforglemmelig kveld i godt lag!

Spørsmål du kan være trygg på at du skal få et klokkeklart svar på!

• Kommer Lars Monsen?
  • Hvor er Lars Monsen?
  • Er det sant at du er gift med Lars Monsen?
  • Har du funnet en slankekur som fungerer?
  • Kan det skyldes overgangsalderen?
  • Du tjener fett, gjør du ikke?
  • Hvor mange Spellemannspriser har du vunnet?
  • Hvorfor spilles du ikke på radio lenger?
  • Blir det fastmonterte seter?

Trine jobber nå med å ferdigstille flere nye singler før albumet “ALIVE” slippes I høst.

Følg også Trine Rein på sosiale medier

Trine Rein offisiell Facebook page