Three little sisters – En hyllest til The Andrews Sisters

Røwdes Kulturbar

Three little sisters – En hyllest til The Andrews Sisters

Matiné-konsert med Three little sisters – En hyllest til The Andrews Sisters

Med sin swingende og humoristiske musikk underholdt The Andrews Sisters millioner av mennesker verden over på 40-tallet, både gjennom radio, TV og på store scener i inn- og utland. The Andrews Sisters’ karakteristiske treklang og energiske opptredener har satt varige spor i musikkhistorien, og høres fortsatt på radioen den dag i dag. Gjør deg klar til å trampe takten og synge med når The Attitunes synger låter som «Don’t Sit Under The Apple Tree», «In The Mood» og «Rum and Coca Cola»! Det blir close harmony-sang med tilhørende koreografi, nostalgiske kostymer og god stemning.

The Attitunes er en «close harmony» vokaltrio bestående av Rebekka Fjellstad Fredsrud, Yngild Christine Udjus & Jenny Ness. Gruppen ble stiftet høsten 2015 da medlemmene studerte sammen ved Bårdar Akademiet og Bårdar International i Oslo. Det var der vennskapet og samarbeidet startet. I dag fremfører de en hylles til The Andrews Sisters.

Konserten er et samarbeid med Den kulturelle Spaserstokken og Askim kulturhus