Tenorane – Så ha ei god jul, då!

Onsdag 11. desember kl. 20:00

fra 320,- til 360,-

Tenorane – Så ha ei god jul, då!

Opplev den krititerroste og bejubla gruppa Tenorane og Steffen Horn i sin åttande jule konsert! Tenorane er i ferd med å etablere seg som ein av landets framste songtrioar. I si blanding av alvor og humor har dei skapt juelsteming over heile landet sidan starten i 2011.

Dei tre tenorane Henrik Hundsnes, Hallvar Djupvik og Aasmund Kaldestad utgjer stemmene. Med seg har dei pianist og mulitmusiker Steffen Horn. I år kjem dei med ein heilt ny konsert regissert og koreografert av Tore Nysæther!

Kva hadde jula vore utan songane som høyrer til? I spennet mellom «Så går vi rundt om en enebær busk» og Bachs «Juleoratorium», vibrerer julefortellingene seg inn i ryggraden, og aller sterkast når musikken blir framført av pasjonerte kunstnarar som er begava med evna til å sette strengar i bevegelse i mottagelege sinn. Repertoaret spenner frå Bach til Beatles, eller frå Puccini til Prøysen, alt formidla med stor musikalitet og humør.

PRESSA HAR SAGT:

Terningkast 6: «Tett på det perfekte!», Tysvær bydeblad

TERNINKAST 5: «Tre Stilfulle Tenorer» Gir meg gåsehud. Haugesunds Avis.

«Som de begeistret»…»Det var så vakkert at vi fikk tårer i øynene» , Namdalsavisa.

«Stemningsfullt og mektig»… «O Helga Natt traff publikum rett i hjerterota» Trønder-Avisa.

«Leverte ein glitrende julekonsert»…»Eit strålande nøgd publikum reiste seg og takka med trampeklapp» Bømlo-Nytt.

«Elegant, Stilfullt, proffe, stemmeprakt…Høstet ståande applaus fra en fullsatt Kultursal.» Halden Arbeiderblad

«Pompøst, overveldande og Fabelaktig» Eit vanvittig show som førte til ståande applaus»…

Steffen Horn briljerer med teknikk og pasjon på piano. – Bladet Sunnhordland.

«Leverte ein skikkeleg tenor- julekonsert. Den beste nokon gong» Terningkast 5.Tysvær Bygdablad.

«Humørfylt julekonsert» – Grenda Avisa

«Ein mektig oppleving»- Tysnesbladet