Skatten på Sjørøverøya – Blanda Smågodt

Torsdag 4. november kl. 18:00 Fredag 5. november kl. 18:00 Søndag 7. november kl. 13:00

Skatten på Sjørøverøya – Blanda Smågodt

Kjære publikum! Grunnet Covid 19 har Blanda Smågodt vært nødt til å utsette denne forestillingen et par gsnger. Nye datoer for forestilling er nå 4.,5. og 7.november.

Se nederst på siden for nærmere forklaring på billetter som var kjøpt til andre datoer. Vel møtt! Barna gleder seg til å se dere i salen i november!

Blanda Smågodt er et foreldredrevet barneteater som ble startet i 1994. Gruppen består av rundt 40 engasjerte, unge skuespillere i alderen 8 til 17 år. Annet hvert år setter vi opp en større forestilling i Askim Kulturhus og i november 2021 er det Skatten på Sjørøverøya som står for tur.

Skatten på Sjørøverøya er en spennende musikal, full av liv og røre! Historien handler om gutten Jim, som setter ut på sitt livs eventyr sammen med lillesøsteren Emma. De er på leting etter en diger skatt, men de er ikke de eneste.. Her møter vi tøffe sjørøvere og snodige øyboere i en morsom kavalkade av sang, dans og rariteter! Dette er en forestilling som passer fint for barn og voksne i alle aldre.

Har du kjøpt billetter til forestilling:

Torsdag 11. mars kl. 18.00, gjelder billettene dine for ny forestillingsdato torsdag 4. november kl. 18.00 (samme seteplassering)

Fredag 12. mars kl. 18.00, gjelder billettene dine for ny forestillingsdato fredag 5. november kl. 18.00 (samme seteplassering)

Lørdag 13. mars kl. 13.00, gjelder billettene dine for ny forestillingsdato søndag 7. november kl. 13.00 (samme seteplassering)

Lørdag 13. mars kl. 17.00, har fått tilsendt nye billetter med ny seteplassering til forestillingsdato søndag 16. mai kl. 13.00.
Disse nye tilsendte billettene gjelder nå for ny forestillingsdato søndag 7. november kl. 13.00