Skatten på Sjørøverøya – Blanda Smågodt

Torsdag 11. mars 2021 kl. 18:00 Fredag 12. mars 2021 kl. 18:00 Lørdag 13. mars 2021 kl. 13:00 Lørdag 13. mars 2021 kl. 17:00

Skatten på Sjørøverøya – Blanda Smågodt

Blanda Smågodt er et foreldredrevet barneteater som ble startet i 1994. Gruppen består av rundt 40 engasjerte, unge skuespillere i alderen 8 til 17 år. Annet hvert år setter vi opp en større forestilling i Askim Kulturhus og i mars 2021 er det Skatten på Sjørøverøya som står for tur.

Skatten på Sjørøverøya er klassikeren mange av oss har lest og kjenner til. Originalen av Robert Louis Stevenson fra 1883 er godt preservert i denne dramatiseringen av Kulturværste i Fredrikstad for Fredrikstad Barne- og Ungdomsteater (FBUT). Nå er det Blanda Smågodt Barneteater som skal boltre seg i denne musikaladapsjonen full av liv og røre. Historien om gutten Jim som setter ut på sitt livs eventyr med lillesøsteren, Emma, på leting etter en diger skatt er garantert å underholde store og små med spennende handling akkopagnert av fantastisk originalmusikk. Her møter vi tøffe sjørøvere, snodige øyboere og plaprende passasjerer i en bisarr kavalkade av sang, dans og rariteter!