Sissel og Tore prater om kjærlighet

Kjøp billett

Onsdag 12. oktober kl. 19:00
Teatersalen

PRIS:
fra 300,- til 380,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP

Sissel og Tore prater om kjærlighet

Møt psykolog Sissel Gran og multikunstner Tore Petterson i en samtale uten fasit om kampen mellom begjær og trygghet, om monogamiet som fengsel eller redning, om «sannheter» i skeive og streite forhold, drømmen om den rette, sosiale medier, dating og romantikkens skjebne i vår tid og en rekke andre spørsmål mange leter etter svar på.

Sissel Gran er en av Norges mest kjente psykologer og en foregangsperson innen sitt felt. Hun jobber som parterapeut og coach, samt foreleser og forfatter.
Tore Petterson er en åpenhjertig norsk TV-personlighet, foredragsholder, sanger og stand-up komiker.

Det inviteres til en uformell og uhøytidelig «etterprat» i P.M Røwdes kafé rett etter Sissel og Tore er ferdige i storsalen. På scenen i vår lille kafe møter du Julie Kjoshagen Bakken, Henning Steines, Hilde Stadaas og Ole Christian Øen. Vi får høre deres positive refleksjoner og skråblikk rundt tema «skeiv».

Skeivt kulturår 2022 skal markere og feire at det i år er 50 år siden avkriminaliseringen av homofili i Norge. 21. april 1972 ble §213, som forbød seksuelle handlinger mellom menn, fjernet fra straffeloven. For å markere dette har Nasjonalmuseet, Nasjonalbiblioteket og Skeivt arkiv gått sammen om initiativet til en nasjonal feiring for å formidle og diskutere skeiv kunst, kultur og historie. Aktører over hele landet inviteres med til å løfte frem og synliggjøre skeiv historie, og feire denne viktige milepælen i norsk historie. 

Et samarbeid mellom Indre Østfold kommune og Askim kulturhus.