Seniorakademiet – kvinneliv i i tradisjon og oppbrudd

Mandag 30. november kl. 12:00

Seniorakademiet – kvinneliv i i tradisjon og oppbrudd

Foredrag med Audgunn Oltedal

Audgunn Oltedal er medieforsker og tidligere NRK-journalist, blant annet kjent fra Dagsrevyen. Hun har vært førstelektor ved Journalistutdanningen, OsloMet der hun underviste i presseetikk og nyhetsjournalistikk. Ved siden av variert mediebakgrunn har hun utgitt flere bøker. Hun vil ta oss med på en tankevekkende reise gjennom ulike tidsepoker, kulturer og miljøer og fokusere på kvinnerollene. Til avslutning vil hun også reflektere litt over de store endringene i mannsroller og farsroller i løpet av senere år.

Seniorakademiet: medlemskontingenten på kr. 300.- gir fri adgang til årets foredrag og fortrinn ved arrangementer som teaterturer, ekskursjoner og annet.

Ikke medlemmer må betale kr. 100.- per foredrag.

Kaffe og rundstykke etter foredraget serveres i P.M.Røwdes kafé. Betalingen må gjøres før møtet og koster kr.50,-