Seniorakademiet – Et møte med Mozart, mannen i mitt liv

Mandag 27. januar 2020 kl. 12:00

Seniorakademiet – Et møte med Mozart, mannen i mitt liv

Et foredrag med Kjell Hillveg «Et møte med Mozart – mannen i mitt liv.»

Til Mozarts fødselsdag 27. januar har vi hentet inn Norges største Mozart-elsker. Kjell Hillveg er berømt for sine omfattende kunnskaper om klassisk musikk. Han ble i sin tid kjent i hele Norden for sin deltagelse i TV-programmet Kontrapunkt og senere som musikkritiker og programleder i radio. Han arbeidet til daglig som leder for den klassiske cd-avdelingen i Norsk musikkforlag i Oslo til den ble nedlagt i 1212. Kjell Hillveg har mottatt flere priser og utmerkelser. Han ble hedret med bransjeprisen under Spellemannprisen 2000 og er utnevnt til ridder av 1. klasse av St. Olavsorden for sin innsats for formidling av klassisk musikk.

Medlemskontingenten på kr. 300.- gir fri adgang til årets foredrag og fortrinn ved arrangementer som teaterturer, ekskursjoner og annet.

Ikke medlemmer må betale kr. 100.- per foredrag.

Kaffe og rundstykke etter foredraget serveres i P.M.Røwdes kafé. Betalingen må gjøres før møtet og koster kr.60,-