Rune Rudberg band – 45 års bransjejubileum

Kjøp billett

Lørdag 29. april kl. 20:00
Teatersalen

PRIS:
400,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP

Rune Rudberg band – 45 års bransjejubileum

I år er det 45 år siden Rune Rudberg ble med i sitt første band. 

Etter det store gjennombruddet med «Ut mot havet»  i 1988 og nærmere 200000 solgte solgte plater, var Rune det store popidolet i Norge. Og med oppfølgingsalbumet ”Vinger over Europa” fortsatte suksessen.

Det var først med det vanskelige tredjealbumet ”Lysene fra land” at pop-idol-perioden var over, og en normalisert hverdag var begynt.

Rune skiftet da gear fullstendig og ble fulltidsmedlem i dansebandet Scandinavia, der han var med i 3 perioder. 

Rune har alltid vært en stor fan av countrymusikk, , og fra han ga ut   albumet ”Tidevannsbølger” i 1995 har countryen stått i høysetet.

Med «albumet «Tro» i 2013 var han tilbake på førsteplass på VG lista og siden den gang har Rune Rudberg band hatt stor suksess som et av Norges beste liveband.

Han har vært med i Melodi Grand Prix 7 ganger, senest med «Alt det der» og Landeveiens Helter – som er et band han har på si sammen med Staysman, Dag Ingebrigtsen og Lars Erik Blokhus.

Dette ble en hit for Rune og er blant sangene som høster allsang på konsertene sammen med låter som «1001,1002,1003» , «Nå er det fredan igjen», «This is my life», «20 i hue» og nå senest «Skur 55 fra det nyeste albumet som heter «Labyrint» og som kom sommeren 2022. 

PR idag er det blitt 23 album og en mengde singler og samle plater som til sammen har solgt over en million plater og som streames med 250-300000 streams hver måned. 

Konserten varer ca 2 timer inkludert pause