Riksteatret – MUSIKKFABRIKKEN

Kjøp billett

Lørdag 25. november kl. 17:00
Teatersalen

PRIS:
fra 210,- til 260,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP

Riksteatret – MUSIKKFABRIKKEN

Ordinær salgsstart: 15. mai

Bli med Oslo-filharmonien på en eventyrlig musikkreise for hele familien! «Musikkfabrikken» er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk, som går rett hjem hos de minste. Vi leker med våre musikalske skatter og byr på gøyale overraskelser for øyne og ører. Levende musikk møter fargesprakende animasjoner, et rampete villsvin og en jente som drømmer om å bli sjefdirigent for et helt orkester!

I tillegg til klassiske perler og nyskrevet musikk, er «Musikkfabrikken» spekket med referanser fra TV, film og dataspill som barna kjenner. Sammen med skaperne av Elias-filmene, Animando, og det New York-baserte teaterkompaniet Wakka Wakka lager vi et magisk musikalsk univers.

«Med fargerike karakterer og et lekent uttrykk er det mye å se på» Aftenposten

«Latteren fra salens små publikummere runger gjennom salen» Vårt land

Forestillingen varer 45 minutter og passer for barn fra 3 år. Velkommen skal dere være!

Nypremiere i Oslo, Nydalen 25. oktober 2023 Turnépremiere i Harstad 1. november 2023 På turné med Riksteatret

Med Kristoffer Bakken Erichsen, Kirjan Waage, Ragni Halle, Eirik Haug Stømner, Ingeborg Elisabeth Moe og Aleksandre Khatiskatsi

Manus og konsept av Wakka Wakka ved Gwendolyn Warnock og Kirjan Waage. Etter et originalkonsept av Sigurd Slåttebrekk. Regissør, konsept, kostymedesigner, scenograf Gwendolyn Warnock. Dukkedesigner og dukkemaker, scenograf, konsept Kirjan Waage. Arrangør, musikalsk ansvarlig Aleksander Sinding-Larsen Waaktaar. Lyddesigner: Kolbjørn Lyslo. Lysdesigner Camilla Karlsen. Produsent Anita Basmo Bjørnstad.v Animasjon ved Animando. Tilrettelagt av Expanse. Basert på «Musikkfabrikken» av Oslo-Filharmonien og Animando, som hadde urpremiere 27. oktober 2017. Produsert av Riksteatret og Oslo-Filharmonien i samarbeid med Wakka Wakka og Animando.