Riksteatret – Mio, min Mio

Torsdag 19. november kl. 18:00
Amfi - Mio, min Mio

Riksteatret – Mio, min Mio

Kjære publikum! Riksteatret må dessverre utsette turneen med forestillingen «Mio, min Mio» som følge av koronasituasjonen. Forestillingen 19. november på Askim kulturhus er derfor avlyst. Billettpengene blir refundert (minus billettavgift). De som har kjøpt billetter på nett får pengene tilbakeført. De som har kjøpt billetter over disk må sende oss ordrenummeret på billettkjøpet, fullstendig navn og adresse og kontonummer for refundering.

Astrid Lindgrens eventyrlige klassiker

Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling om savn og ensomhet, vennskap og ondskap og det sterke båndet mellom barn og foreldre.

Bo Vilhelm Olson bor hos fosterforeldre som mener det var en ulykke å få ham i hus. En dag han sitter alene på en benk skjer det noe merkelig. Han blir ført til i Landet i det Fjerne. Der venter hans far Kongen, som har lengtet etter ham siden han ble født.

Denne vakre forestillingen i Hilde Brinchmanns regi ble kåret til «Årets beste barneforestilling», Heddaprisen 2019. Med Riksteatret får barn og voksne over hele landet oppleve teatereventyret der de selv bor.

Aldersgrense: 6 år. Begrenset antall plasser, så vær tidlig ute med å sikre deg billett.

«En fantastisk opplevelse»
Romsdals Budstikke (6)

«Magiske, mytiske Mio»
Sunnmørsposten (5)

«Det er ikke få voksne som har kommet hulkende ut fra denne sterke barneforestillingen.»
Hedda-juryens begrunnelse

På scenen
Maja Evenshaug Christiansen, Iver Innset, Dagfinn Tutturen og Martin Karelius Østensen

Team
Regissør: Hilde Brinchmann, Scenograf: Paul Sebastian Garbers, Kostymedesigner: Helena Andersson, Lysdesigner: Jonas P A Fuglseth, Lyddesigner, Komponist: Eirik Myhr og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Astrid Lindgren. I Hilde Brinchmanns dramatisering

Forlag: Nordiska A.p.S – København

Forestillingslengde: 1 time 10 minutter (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 17. okt 2020

Turnépremiere: Vadsø 21. okt 2020

Produsert av Teatret Vårt i samarbeid med Nordland Teater. Produsert for turné av Riksteatret.

Amfiet er delvis sperret og er satt opp i et sjakkmønster for å ta hensyn til smittevern. Hver salgbar rute består av 3 plasser som kun kan selges til 1 husstand/kohort. Det vil ikke være mulig å kjøpe enkeltbilletter, men minimum 2 og maks 3 billetter. Er man en familie på 4 eller flere, må man kjøpe billetter i to eller flere transaksjoner.