Riksteatret – Bølgebrus (utendørsforestilling)

Torsdag 23. mars 2023 kl. 16:30 Torsdag 23. mars 2023 kl. 18:00
Teatersalen unummerert

KJØP 23.03 kl. 16:30
KJØP 23.03 kl. 18:00

Riksteatret – Bølgebrus (utendørsforestilling)

Ta med barna på et teatereventyr ute i naturen, og bli med på jakten etter havets hemmeligheter!

Bølgebrus er en genistrek av en forestilling for de minste. En interaktiv teateropplevelse der barna får undre seg over havets mysterier på reise gjennom den magiske havparken.

På veien møter du en svømmende sildestim før du virvles videre gjennom dansende sjøgress. En sulten hai dukker opp. Pass deg! En ny bølge skyller deg heldigvis videre. Men vent litt. Hva er det glitrende som stikker opp fra sanden?

Bølgebrus ble første gang produsert av Hålogaland Teater og Katma til Festspillene i Nord-Norge i 2021. Med Riksteatret får barn i hele landet mulighet til å oppleve denne perlen av en forestilling i sitt eget nærmiljø.

Utendørsforestilling i Kulturhusparken
Passer for barn fra 3 år.

Pressen mener:

«Teater på sitt aller beste! (…) Skuespillerne evner å ta barna på alvor»
? iHarstad

«En forestilling der fakta om livet i havet er grunnlag for undring, spenning, lek og utforskning»
? Nordlys

På scenen
Mette Spjelkavik Enoksen og Matias Bjune Pedersen

Team
Regi og konsept: Katrine Strøm. Scenograf: Jósef Halldórsson. Kostymedesigner: Ann-Jorunn Pedersen. Komponist: Tore Bruvoll. Lyddesigner: Jim-Oddvar Hansen. Dramaturg: Lina Synnøve Killingdalen. Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Katrine Strøm.

Forestillingslengde: 45 minutter (ingen pause).

Produsert av Katma og Hålogaland Teater. På turne med Riksteatret

Riksteatrets omtale: www.riksteatret.no/bolgebrus