Rev. John Band

Torsdag 29. oktober kl. 20:00
Kafeen

Rev. John Band

Rev. John Band har nærmere 20 år hatt sin base i bluesmiljøet i Skien og Notodden. Bandets leder og frontmann Jon «Rev. John» Ultvedt flyttet til Mysen for ca. 5 år siden, og bandet har holdt flere konserter i Indre Østfold – på så ulike arenaer som puben «Folk» og Mysen kirke. I konserten i Askim kulturhus vil bandet ha med seg både korist og blåsere. Bandet består foruten Jon Ultvedt på vokal og piano og Hammond B3, av Trond Ytterbø – frontmann og leder av Notodden Bluesband i 40 år, på vokal, gitar og munnspill. På bass og trommer har bandet to adskillig yngre musikere Arne Steinar Myrvang og Tobias Flottorp Heltzer. Disse er aktive i hovedstadens musikkmiljø i band som blant annet «KitFai» og «Over The Trees». Rev. John Band spiller variert blues krydret med jazz, gospel og soul.