Oscar Danielson

Onsdag 15. september kl. 20:00

Oscar Danielson

Kjære publikum! Det er en vanskelig uforutsigbar tid og vi må flytte konserten med Oscar Danielson frem til 15. september. Din billett gjelder da for ny konsertdag onsdag 15. september kl. 20.00. Da håper vi de fleste har fått vaksine og at de åpner opp for å krysse både landegrenser og kommunegrenser igjen. Vi glede oss til å ta dere imot på Askim Kulturhus – alt godt!

Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har!

Oscar Danielson er sin egen sjanger, og av mange ansett som Sveriges beste tekstforfatter. Etter albumet «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låta «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum, og turnert flittig i hele Skandinavia.

I november 2014 varmet han opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum, og det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre som da. Kort tid etter opptrådte han på NRKs «Lindmo», og igjen både begeistret og fascinerte Danielsons låtunivers det norske folk.

Nå kommer den Stockholm-fødte 46-åringen tilbake til oss med et show som fremkaller latter så vel som tårer. Temaet er – selvfølgelig – kvinner. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

Eva Weel Skram har gjort en versjon av Oscars låt «Besvärjelse» med Norsk tekst , «Vi Lover».

www.oscardanielson.se

facebook.com/oscardanielsonmusik