Opening Nights – Danseforestilling

fra 120,- til 220,-

Opening Nights – Danseforestilling

Kjære publikum!
Danseforestillingen Opening Nights 11. og 12 oktober 2020 er dessverre avlyst. Billettpengene blir refundert (minus billettavgift). De som har kjøpt billetter på nett får pengene tilbakeført. Dette kan ta noe tid. De som har kjøpt billetter over disk må sende oss ordrenummeret på billettkjøpet, fullstendig navn og adresse og kontonummer for refundering.

Ruby Dansestudio presenterer forestillingen «Opening Nights». Vi ruller ut den røde løperen og tar deg med inn i filmens verden. Du får se elever i alle aldre formidle temaet på scenen, med en danseglede som smitter til bakerste rad. I tillegg opptrer den profilerte gruppen Ruby Crew, som blant annet kom til landsmønstringen i UKM 2019, og danset og koreograferte i Askims egen musikal; Svidd Gummi.

Ruby Dansestudio åpnet for første gang dørene i 2018, og drives av Jade Sofie Wulff og Marie Engen Wang-Hansen. Siden da har danseskolen vokst til å bli en av Indre Østfolds største danseskoler, og har som mål at elevene skal få oppleve danseglede, mestring og tilhørighet.