Opening Nights – Danseforestilling

Søndag 11. oktober kl. 18:00 Mandag 12. oktober kl. 18:00

fra 120,- til 220,-

Opening Nights – Danseforestilling

Kjære publikum. På grunn av den oppståtte situasjonen har vi måttet flytte danseshowene til høsten. Billettene du har kjøpt til 24.5 kl.14.00 gjelder nå for den nye datoen søndag 11. oktober kl. 18.00. Billettene du har kjøpt til 24.5 kl. 17.30 gjelder for den nye datoen mandag 12. oktober kl. 18.00. Vi beklager de ulempene dette medfører for dere, og ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll.

Ruby Dansestudio presenterer forestillingen «Opening Nights». Vi ruller ut den røde løperen og tar deg med inn i filmens verden. Du får se elever i alle aldre formidle temaet på scenen, med en danseglede som smitter til bakerste rad. I tillegg opptrer den profilerte gruppen Ruby Crew, som blant annet kom til landsmønstringen i UKM 2019, og danset og koreograferte i Askims egen musikal; Svidd Gummi.

Ruby Dansestudio åpnet for første gang dørene i 2018, og drives av Jade Sofie Wulff og Marie Engen Wang-Hansen. Siden da har danseskolen vokst til å bli en av Indre Østfolds største danseskoler, og har som mål at elevene skal få oppleve danseglede, mestring og tilhørighet.