Ødemark

Kjøp billett

Fredag 20. oktober kl. 20:00
Røwdes Kulturbar

PRIS:
250,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP

Ødemark

Ødemark slipper sin nye plate «Øst» til høsten. Platen er nr 4 i rekken siden 2012. Som en forsmak ble singlen «Jenny mistet grepet» sluppet 1. mars. Konserten vil presentere Øst i tillegg til at det tas frem låter fra tidligere utgivelser. 

Ødemark er et band fra Indre Østfold og er kjent for de fleste i distriktet. Bandet har sin opprinnelse i Ørje i 2001 og var i mange år kjent som Dixie Freaks. I 2012 endret de navn til Ødemark i forbindelse med platen «Toget som aldri kom», en temaplate med lokale historier fra Marker.

Vanskelig å putte musikken i en bås, men en fordeling mellom rock, country og americana er nok ikke helt feil. Lydbildet har variert mellom akustisk, elektrisk og en blanding av disse.

Bandet har vært en potet og har blitt sett i mange forskjellige sammenhenger, fra kirkekonserter til mørke kneiper, med et repertoar tilpasset anledningene.

Fra å være et coverband har bandet, siden utgivelsen «Folk songs & deadly ballads» som Dixie Freaks i 2009, fokusert på eget materiale.