Norwegian Eagles – «Take it to the LIMIT – a tribute to the EAGLES»

Lørdag 5. mars 2022 kl. 20:00

Norwegian Eagles – «Take it to the LIMIT – a tribute to the EAGLES»

Norwegian Eagles hyller et av verdens mest kjente, og mestselgende band gjennom tidende – The Eagles med konsertformatet «Take it to the LIMIT – a tribute to the EAGLES»

Norwegian Eagles tar publikum med på en reise i hele «hitkatalogen» til The EAGLES, fra starten i 1971 og frem til de nyeste låtene fra 2000-tallet.

Her kommer Eagles-perlene på løpende bånd, og forestillingen viser seg å ha svært stor appell blant publikum over hele Norge, Norwegian Eagles har siden 2015 spilt dette tributeshowet både i Sør- og Nord-Norge for stappfulle hus og fantastiske kritikker.

Norwegian Eagles består av: Rune Eriksen vokal/trommer Bjørn Arild Moseid vokal/gitar Øyvind Eriksen vokal/bass Nils Mathisen vok/gitar Torkil Myhre vok/gitar Knut Ådna vokal/keyboards Sjekk ut: www.norwegianeagles.com

Dette blir sagt om Norwegian Eagles og showet:
«Dette må være de beste Eagles-tolkerne Norge har»,
«Dem spiller jo Eagles med mer trøkk og entusiasme enn Eagles gjorde selv»
«Denne konserten er utrolig flott og kan anbefales! Topp musikk fra start til mål! Et must for Eagles elskere!»