MUGSHOT ANNIE – HELSTØPT ROCK’N ROLL

Fredag 26. august kl. 20:00
Kafeen

MUGSHOT ANNIE – HELSTØPT ROCK’N ROLL

Allergisk mot rap, r n’ b, trekkspill og banjo?  Vondt i ryggen og skuldra verker… Det finnes en kur for alt: – Classic Rock n’ roll.

Mugshot Annie serverer noen av de tøffeste og mest breibeinte rockelåtene historien har å by på. Vi lover å befri deg fra alle plager i en drøy time. Her blir det mye fra 70- tallet. Mugshot Annie består av folk som har hatt kassettspiller. Som veit hva 33’ og 45’ betyr… Det betyr herlig gubberock av ypperste merke. Surklende hammondorgel, ett tonn med Marshall, lange gitarsoloer og et fjellstøtt komp som får innvollene til å riste litt ekstra på middagen fra i går. Bandet spilte på Kulturhuset for noen få år siden, og gleder seg enormt til å returnere hit og spille for et musikksultent publikum. Så ta på deg slengbuksene og skjorta med snipp til bortenfor skuldrene, og sett kursen for Askim Kulturhus 26. august.

Mugshot Annie:
Henning Andersen: Gitar