Morten Hegseth og Vegard Harm inntar Askim!

Kjøp billett

Fredag 11. september kl. 20:00
Teatersalen

PRIS:
450,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:
KJØP

Morten Hegseth og Vegard Harm inntar Askim!

Kjære publikum. På grunn av den oppståtte situasjonen har vi måttet flytte showet til høsten. Billettene du har kjøpt, gjelder nå for den nye datoen fredag 11 september kl. 20.00. Vi beklager de ulempene dette medfører for dere, og ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll.

Kjendis-Norge skal snakkes om og egne liv skal granskes. Mest det siste. Og FOR et år har det har vært: Vegard har fått sin egen reality, Morten har blitt den nye Triana Iglesias OG de har vunnet publikumsprisen på Gullruten. Og livet har generelt bydd på mange opp- og noen nedturer. 

Alt dette, og det sjefene våre sier er «for drøyt for TV og podcast», tas til scenen for det vi i all beskjedenhet vil kalle en meget underholdende og gøy time. 

Det skal sladres, det skal deles og det skal gossipes. KOM! Askim skal hylles men også få passet sitt påskrevet.

Vegard Harm og Morten Hegseth lager underholdningsprogrammet «Panelet» på VGTV og fjaser i podcasten «Harm & Hegseth» på ukentlig basis. I tillegg til egne realityshows, gameshows, dokumentarer og mye annet. Gjennomgående temaer er seg selv, blogg-Norge, seg selv, enda mer om seg selv. Og seg selv.

18 års aldersgrense! Husk legitimasjon!
Dørene åpner kl. 18.00. Det blir DJ i kafeen både før og etter forestillingen som starter kl 20.00.