Morten Hegseth og Vegard Harm inntar Askim!

Kjøp billett

Fredag 11. desember kl. 20:00
Teatersalen

PRIS:
450,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:
KJØP

Morten Hegseth og Vegard Harm inntar Askim!

Grunnet den usikre situasjonen vi er i, er det besluttet å flytte Harm & Hegseth Liveshow til fredag 11. desember. Vi vet mange av dere har lyst til å se dette showet og vi ønsker å sikre oss best mulig slik at showet lar seg gjennomføre. Billetten du har gjelder for showet 11. desember.

Kjendis-Norge skal snakkes om og egne liv skal granskes. Mest det siste. Og FOR et år har det har vært: Vegard har fått sin egen reality, Morten har blitt den nye Triana Iglesias OG de har vunnet publikumsprisen på Gullruten. Og livet har generelt bydd på mange opp- og noen nedturer. 

Alt dette, og det sjefene våre sier er «for drøyt for TV og podcast», tas til scenen for det vi i all beskjedenhet vil kalle en meget underholdende og gøy time. 

Det skal sladres, det skal deles og det skal gossipes. KOM! Askim skal hylles men også få passet sitt påskrevet.

Vegard Harm og Morten Hegseth lager underholdningsprogrammet «Panelet» på VGTV og fjaser i podcasten «Harm & Hegseth» på ukentlig basis. I tillegg til egne realityshows, gameshows, dokumentarer og mye annet. Gjennomgående temaer er seg selv, blogg-Norge, seg selv, enda mer om seg selv. Og seg selv.

18 års aldersgrense! Husk legitimasjon!
Dørene åpner kl. 18.00. Det blir DJ i kafeen både før og etter forestillingen som starter kl 20.00.