«Mat med identitet» – Arne Brimi

Tirsdag 30. november kl. 19:00
Kafeen

«Mat med identitet» – Arne Brimi

Indre Østfold kommune er Norges største jordbrukskommune. Vi ønsker å løfte frem mattradisjoner og kulturarv og inviterer til foredrag med Arne Brimi.

Arne Brimi er en av Norges mest kjente og dekorerte kokker og har i tillegg vært en viktig bidragsyter til å løfte Vågå, Lom og Gudbrandsdalsregionen til å bli en mat- og reiselivsregion. Tirsdag 30. november kommer Brimi til Askim kulturhus og skal prate om det han brenner mest for, nemlig «Mat med identitet». Vi ønsker alle som er opptatt av å bevare våre mattradisjoner velkomne til foredrag.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, vi ber alle registrere seg ved å hente ut en fribillett for påmelding. Trykk på «Gratis inngang» for å registrere din fribillett.

Arrangør: Indre Østfold kommune