LEDFOOT – one of a kind

Kjøp billett

Lørdag 14. oktober kl. 20:00
Røwdes Kulturbar

PRIS:
330,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP

LEDFOOT – one of a kind

Å høre Ledfoot på en konsert er en ren oppvisning i kjærligheten til musikken. 

Dynamikken er stor, krumspringene mange og det er lett å la seg bergta når denne mannen går i ett med gitaren og gir alt på scenen. Gled deg til å se en av Norges tøffeste liveartister på scenen.

Ledfoot oppsumert:

• Skrev og fremførte musikken til Exit sesong 2 (2021)
• Vant Spellemannprisen (blues) i 2019 for albumet ‘White Crow’
• Bruce Springsteen spilte inn cover av låta ‘High Hopes’ (2014)

Tim “Ledfoot” Scott McConnell er en singer-songwriter i verdensklasse!

Hans egenart er som en Johnny Cash i sorte klær, med sølvhvitt hår og et ansikt som forteller at han har vært ute en vinternatt før. Her snakker vi om mannen som har skrevet en av de få låtene selveste Bruce Springsteen har gjort til sin gjennom coverversjonen av «High hopes».

Med sin mørke og intense stemme akkompagnert av en 12-strengs gitar med porselens-slide, steel-­finger picks, egen rytme gjennom en stomp box og noe lett perkusjons-beat, kan vi garantere deg en konsertopplevelse av de sjeldne!

Med sin inderlige låtskriving griper Ledfoot deg langt inn i sjelen, som når han beskriver menneskets svakheter – sårt, vakkert og brutalt ærlig.

Du vil garantert kjenne deg igjen i Ledfoots, eller Tim Scott McConnells låter og hans vei gjennom mørket: Han er rett og slett en mester i dette nakne musikalske-landskapet!