Klassisk konsert med André Bongard

Torsdag 15. september kl. 19:00

fra 200,- til 300,-

Klassisk konsert med André Bongard

André Bongard gleder seg til å komme tilbake til Askim kulturhus, og Askim kulturhus er stolte av å kunne presentere vår lokale og eminente pianist. Dette blir en kveld med høydepunkter fra klaverlitteraturen og vi kan love musikalsk nytelse på høyt nivå!

Han skal fremføre både romantisk virtuositet med Schumann/Liszt transkripsjon, Chopin «Fantasie Impromptu» samt utdrag fra Chopin sine preludier. Videre skal vi høre fransk impresjonisme med Debussy i hans tresatsige verk «Estampes». «Estampes» er en reise hvor tonespråk, klanger og rytmer fra både Kina og Spania høres.

Denne gangen vil André også by på argentinske tangoer av komponisten Piazzolla, som han har arrangert selv og det blir en avdeling med de norske komponistene Grieg og Tveitt. Dette binder André elegant sammen med interessante og vittige anekdoter og fun facts. Vi ønsker dere velkommen til en hyggelig kveld på kulturhuset!