kinGeorg

Fredag 4. mars kl. 21:00

kinGeorg

kinGeorg var tidligere frontfigur i Østfold-bandet Sørgekåpe, som har turnert med bl.a. Seigmen og CC Cowboys, blitt spilt på nasjonale radioer, og hatt mange gigs. Nå har han gått solo, fått seg management, og er klar for verden!

Som låtskriver leverer han hardtslående tekster om oppturer og nedturer i livet, og KinGeorgs oppvekst kan på en måte minne om soundtracket til Twin Peaks, noe han formidler godt i tekstene sine. Fra scenen trollbinder han publikum med sin særegne formidlingsevne og fete band, der sounden er både mystisk og ærlig i en verden av mørk pop. Musikken kan karakteriseres som mørk Kent, og stemmen hans kler virkelig dette universet. Låtene har ekte kjærlighet i det såre.

I 2021 har han jobbet med ny musikk, og i 2022 kommer flere utgivelser fra Askim-mannen. Startskuddet går 4. mars her på Askim kulturhus, for turneen som går over hele østlandet, og kinGeorg gleder seg enormt til å starte kalaset i hjembygda!

Special Guest: Stone Heart varmer opp og spiller kl 21.00

kinGeorg går på scenen ca kl 22.00