KEiiNO med liveband

Kjøp billett

Onsdag 23. juni kl. 18:00
Teatersalen

PRIS:
fra 300,- til 400,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

KEiiNO med liveband

KEiiNO på Vårturnè – Joikpop til glede for hele familien! 

KEiiNO har siden comebacket i årets Melodi Grand Prix vært et av Norges mest omtalte band, og er høyt oppe på radiolister og topplister på Spotify. Få artister samler et like mangfoldig publikum som KEiiNO, og selv om barn og unge er i sentrum på vårturneen, er det engasjerende liveshowet egnet for alle aldersgrupper. Trioen tar med seg et band av toppmusikere, sine oppløftende poplåter og et knippe store verdenshits som de «KEiiNOfiserer». Alljoik- og allsang-garanti! 

KEiiNO debuterte i MGP 2019, og kombinasjonen av dansbar elektropop og samisk joik trollbandt Europa under Eurovision. «Spirit in the Sky» fikk flest publikumstemmer av alle, toppet VG-lista, ble nominert til Spellemannsprisen, var på hitlistene i flere Europeiske land, vant fire Scandipop-awards og to Sami Music Awards. Men Spirit in the Sky var bare starten på KEiiNO-eventyret, og på to år har KEiiNO gitt ut 19 låter som til nå er strømmet over 65 millioner ganger på Spotify. De har også turnert over hele Norge, spilt for fulle hus i Europa og Australia og spilt inn fem musikkvideoer. 

KEiiNOs debutalbum “OKTA” ble utgitt i mai 2020 til svært gode kritikker i inn- og utland. Scandipop skriver: «If a better pop album is released in 2020, we’ll be shocked» og Espen Borge i NRK beskriver musikken som fjellstøtt og fengende, og skriver “når man i tillegg har krydret plata med haka, strupesang og urspråk-rap, er resultatet en spennende tilnærming til en sjanger som lider under vekten av sin egen forutsigbarhet» 

Før KEiiNO var Alexandra Rotan fra Eidsvoll live-vokalist for DJ-stjernen Alan Walker og Fred Buljo fra Kautokeino turnerte med sin rap-duo Duolva Douttar. Tom Hugo fra Kristiansand var soloartist og låtskriver for asiatiske popgrupper, men hadde også underholdet folkemengder på sørlandet i over 15 år. Det er med andre ord et band med særdeles stor sceneerfaring på tross av at de kun har vært et band i to år. 

En av KEiiNOs grunnverdier er aksept for å være annerledes, og har siden første stund tatt opp temaet i sine tekster. De jobber for at alle i verden kan føle seg like fri som nordlyset som danser over himmelen, og at alle skal kunne føle gleden av å joike.

Om konserten må avlyses pga økt smittetrykk eller manglende stimuleringsmidler vil kjøpte billetter bli refundert minus billettavgift.