Just Conserved

Lørdag 17. september kl. 21:00

Just Conserved

Kjære publikum! Dagens smittevernsregler gjør det vanskelig å gjennomføre konserten med Just Conserved lørdag 12. februar og Just Conserved velger derfor å flytte forestillingen. Ny dato er lørdag 17. september kl. 21.00. Din billett gjelder da for ny konsertdato. Vi ønsker deg vel møtt! Mvh Askim Kulturhus

Just Conserved er et band bestående av garvede musikanter fra Askim-Sarpsborg-Fredrikstad, som hadde sin mest aktive periode på 60-tallet.

Den gang fikk de bl.a. 2 andreplasser i Østfoldmesterskapet i popmusikk 66/67, samt gjentatte spillejobber på de fleste av datidens Osloklubber, som «Rondo» mm. På slutten av 60-tallet ble bandet oppløst. To av medlemmene, Knut Lie (trommer) og Geir Jahren (vokal), gikk videre med bandet Høst, som gjorde stor suksess og gav ut flere album.

I 2020 var vi så heldige å få med Heidi Drengsrud i bandet. Hennes stemme har tilført bandet ny vokalkraft både som solist og korist.

Bandet består nå av: Geir Jahren (vokal, munnspill og percussion), Terje Gundersen (gitarer), Ivar Nygård (bass), Heidi Drengsrud (vokal), Roger Woltersvik (gitar,keyboard,vokal) og Knut Lie (trommer,vokal)

Vi inviterer nå til fest i storsalen på Askim kulturhus lørdag 12 februar 2022

Her blir det ren 60 talls rock og blues. Du får låter fra John Mayall and the Bluesbrakers, The Move, The Hollies, Cream, Fleetwood Mac, Crosby,Stills & Nash og en rekke andre fordums helter.