Juleshow 2023

Kjøp billett

Fredag 15. desember kl. 19:00
Teatersalen

PRIS:
690,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP

Juleshow 2023

Nyhet 30.08.23: Øivind Blunck er dessverre sykemeldt, noe som innebærer at han ikke får vært med på «Juleshow 2023». Den populære forestillingen vil likevel gå som planlagt. I Bluncks sykefravær tar nemlig den folkekjære skuespilleren og artisten Nils Vogt rollen som supervikar.

——-

Nils Vogt, Tor Endresen, Reidun Sæther, Trond Nagell-Dahl og Erling Solland inviterer til en helt ny Juleshow-forestilling.
Men selv om showet er nytt, og Nils er supervikar for Øivind Blunck er det selvsagt laget med de gode, gamle ingrediensene. Det blir latter, storslagne musikalske opplevelser og magiske øyeblikk.

Et lite tips etter fjorårets suksess: Skaff deg billetter før det blir utsolgt. Ikke engang verdens beste magiker kan trylle fram en billett til Juleshow 2023 hvis du er for sent ute.

God jul, alle sammen. Vi sees!!!

Nils Vogt

Nils Vogt debuterte for over 50 år siden, og har siden gjort stor suksess både på scene og skjerm. Han er en av våre mest folkekjære skuespillere, ikke minst takket være sin rolle som hissigproppen Karl i TV-seriene Mot i Brøstet og Karl & Co. Men han har også gjort seg bemerket i en rekke andre roller, både på film, TV og på landets store scener, noe som blant annet har resultert i Komiprisens hederspris. at Blunck ikke er født på scenen, men at scenen kom til for at flest mulig skulle få se ham.  Det høres sannsynlig ut. 

Reidun Sæther

Det er snart ti år siden Reidun Sæther for alvor slo gjennom med sin enestående innsats i «Stjernekamp» på NRK. Men allerede før det var hun en etablert artist her i Norge. Hun har vært med i Grand Prix, opptrådt i store TV-show og hatt sentrale roller i musikaler som «Cats», «Trollmannen fra Os», «Jungelboken» og «Les Misérables». Vi må heller ikke glemme turnéene med Øivind Blunck, som har høstet strålende kritikker.. «Stemmen fra heaven» er en artist av internasjonalt format med et bredt register. Det er en opplevelse å være vitne til at en enslig stemme kan romme så mye. 

Tor Endresen

Tor Endresen var allerede en etablert artist i musikk-Norge da han fikk sitt kommersielle gjennombrudd som syngende bartender i NRK-programmet «Lollipop» på begynnelsen av 90-tallet. Sjelden har vi vel hatt en mer folkekjær bergenser, men det skyldes nok hans myke røst som får enhver skarre-r til å smelte i ørene. Tor har vært med i Melodi Grand Prix hele 12 ganger, og er mannen Disney ringer til når slagerne fra de store tegnefilmene skal synges på norsk. Men Endresen har ikke bare en fantastiske stemme, han har også et stort skuespillertalent og er i tillegg vanvittig morsom. Bare vent å se! 

Erling Solland

The Magic Man har tryllet siden han var guttunge, og når han nå feirer 40-årsjubileum som artist har han blitt en tryllekunstner og illusjonist i internasjonal toppklasse. Erling har vært profesjonell siden 1983 og er prisbelønnet både her hjemme i Norge og i det store utland. Den allsidige magikeren har stått på alle landets største scener, foran et like begeistret og måpende publikum hver gang. Sjelden har vel ordet magisk vært mer treffende på et show. 

Trond Nagell-Dahl

«Tangent 007», som Blunck kaller ham, har akkompagnert det norske folks fredagskos i snart et kvart århundre. Men «Beat for Beat»-legenden med de karakteristiske lokkene rekker faktisk også å trykke på både de hvite og sorte tangentene for andre artister mellom opptakene – som for eksempel Øivind Blunck. I tillegg har flere av landets største band hatt gleden av å ha Nagell ved klaveret. Humør og glimt i øyet er spesialtangentens kjennemerke – til publikums store glede. 

  Varighet: 90 minutter