Julejazz med Hilde Louise Orchestra

Torsdag 10. desember kl. 20:00
Kafe

Julejazz med Hilde Louise Orchestra

Hilde Louise Asbjørnsen er en kvinne med mange talenter; hun er jazzvokalist, låtskriver, skuespiller og kabaretartist med flere store musikalroller bak seg. Men aller nærmest hjertet ligger musikken, noe som har resultert i hele 11 album. Våren 2019 slapp hun sitt siste album; Red Lips, Knuckles and Bones, som fikk strålende mottakelse; blant annet trillet Dagbladet en 5’er på terningen.

Hilde Louise er blitt sammenlignet med storheter som Marilyn Monroe og Billie Holiday, og sammen med sitt fyrverkeri av et band leverer hun konserter det virkelig gnistrer av.

I 2013 gav Hilde Louise Orchestra ut det kritikerroste albumet ‘Round About Christmas, som ble kåret til Årets Juleplate i VG. Siden den gang har Hilde Louise og hennes eminente band gjort flere swingende julekonserter rundt omkring i landet, og blitt en årlig tradisjon hos Nasjonal Jazzscene Victoria i Oslo.