Janove med band

Kjøp billett

Onsdag 30. mars 2022 kl. 20:00
Teatersalen

PRIS:
495,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP Stående i salen
KJØP Galleriet sittende

Janove med band

DET SORTE KARNEVAL TOUR 22

13. august i 2021 slapp Janove albumet «Det Sorte Karneval» til strålende mottakelse. Dagbladet mente det var hans beste album siden Kaizers Orchestra var på alles lepper og ga det terningkast fem. Subjekt mente at albumet nær sagt var et mesterverk.

Høsten 21 gjorde han sin største turné hittil som soloartist og avsluttet med et utsolgt DNB Arena foran 5000 publikummere på hjemmebane i Stavanger. Både Bergens Tidene og Stavanger Aftenblad var begeistret og trillet femmere.

BT – «Det låter storslått, mektig og herlig pompøst»

Stavanger Aftenblad – «Herlig dekadent, kjempestemning og fryktelig groovy»

Etter omsider å få lov å spille musikken live på store, tette og svette rockekonserter igjen, opplevde Janove og bandet at høstturneen var alt for kort. Så nå, med flere utsolgte konserter og strålende anmeldelser i bagasjen, forlenger de turneen og gjør 20 konserter i mars 2022. 

–«Ærlig talt så har vi jobbet så godt og lenge med denne platen, og fått så glimrende respons på våre få, men store konserter i høst, at det føltes helt rart å stoppe. Så jeg sa til band, crew og booking at dette showet er vi nødt for å fremføre for flere her i landet.», sier Janove. 

 –Jeg kan love publikum en av de beste rockekonsertene de kommer til å se i år, med noen av de beste musikerne som finnes, og med den beste stemningen du kan tenke deg fra publikum. Det har jeg ingen problem med å love fordi vi har jo nettopp gjort de seks konsertene på releaseturnéen og ble blåst av banen av responsen fra publikum! Tipper publikum også har ventet ganske lenge på å få ut litt energi og rockefølelser igjen. Bandet og jeg reiser for å se på publikum, så får vi håpe så mange som mulig tar turen ut for å se på oss. Slikt blir det fest av!», avslutter Janove.

Med seg på både album og turné har han et stjernelag av musikere med Mattias Hellberg og Dag Sindre Vagle på gitarer, Børge Fjordheim på trommer, Gulleiv Wee på bass og Micke Lohse på tangenter. Janove lover stort rockeshow med bandet.

Velg enten ståbilletter eller seteplassering ved å trykke på «kjøp billett»