Ingvard Wilhelmsen – «Livet er et usikkert prosjekt»

Torsdag 16. september kl. 20:00

Ingvard Wilhelmsen – «Livet er et usikkert prosjekt»

Kjære publikum! Grunnet den usikre smittesituasjonen rundt Covid 19 og de nasjonale føringene blir foredraget med Ingvard Wilhelmsen – «Livet er et usikkert prosjekt» tirsdag 13. april flyttet. Har du kjøpt billetter gjelder disse da for ny dato, torsdag 16. september kl 20.00, med samme seteplassering. Vi ser alle frem mot en lysere tid med en helt normal hverdag – alt godt!  Mvh Askim kulturhus

Livet er et usikkert prosjekt er et foredrag om våre holdninger til grubling og bekymring, usikkerhet og risiko, liv og død.

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 25 år drevet en liten Hypokonderklinikk, og har skrevet flere bøker, bl.a. «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

Askim kulturhus – Smitteverntiltak