I-VI med Brageteatret_ung 4/4

Brageteatret_ung 4/4:

I-VI

av Fredrik Høyer

-Er du et individ, eller en del av et kollektiv?

Burde vi slutte å si «jeg» og heller snakke om «vi»? Tåler verden flere individualister nå?
I I-VI møter vi en rekke personer, f.eks. en jente som synes tysktimen er så kjedelig at hun heller vil dø enn å lære tysk. En annen spiller et volleyballdritt-spill, én hater Roskilde-festivalen og en har spilt i korps i fem år uten å kunne spille i det hele tatt.

Fredrik Høyers tekst er skrevet til en ung generasjon som skal ta over en verden der alt handler om «meg», men hvor løsningene må handle om «oss».

«I-VI» foregår inni en stor hvit «boks» der både publikum og skuespillere er sammen som et digert «vi». Dette er en annerledes teateropplevelse, som blir både intenst og meditativt på samme tid.

I forestillingen møter vi bl.a. bl.a. Sjur Vatne Brean kjent fra Tv-seriene «Blank», «Atlantic Crossing» og «Rådebank», og Filip Bargee Ramberg som er aktuell med Netflix-serien «Royalteen» i 2022.

Medvirkende: Rebekka Jynge, Karin Svihus Knutsen, Deniz Kaya, Filip Ramberg og Sjur Vatne Brean

Dramatiker: Fredrik Høyer
Regi: Nils Petter Mørland
Scenografi: Monica Valsø
Lysdesign: Mathias Lundgren
Dramaturg: Oda Radoor
Plakatfoto: Signe Fuglesteg Luksengard

Produsert av Brageteatret 2022

I-VI tilhører regionteatrets satsing brageteatret_ung, forestillinger til ungdom og unge voksne som de kan oppsøke på fritiden. I-VI er forestilling nr 4 i rekken.

Bizzypris gjennom bizzyappen: Dette er eventappen for deg mellom 13-21 år som vil oppleve mer kultur i Viken. Bizzyappen samler eventer fra små og store arrangører rundt om i fylket, og er gratis å laste ned. Der vil du få informasjon om det som skjer og samtidig få gode rabatter på det du ønsker å dra på.