I Kaptein Sabeltanns rike med Det Norske Blåseensemble

Kjøp billett

Tirsdag 22. november kl. 18:00
Teatersalen

PRIS:
180,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP

I Kaptein Sabeltanns rike med Det Norske Blåseensemble

Det Norske Blåseensemble styrker besetningen med både små og store sjørøvere. Sammen inviterer de hele familien med på et fengende sjørøvertokt i Kaptein Sabeltanns musikalske rike.

Splitte våre bramseil!
Det Norske Blåseensemble blåser vind i det sorte seilet, og legger ut på sjørøvertokt i kjølvannet av Kaptein Sabeltann. Med seg har de den energiske sjørøverkaptein Alexander Hermansen, den storstemmede sangerinnen og sjørøverinnen Oda Gondrosen, og en haug med småsjørøvere fra Veslefrikk Teaterverksted. 

Fra skattekisten til Terje Formoe
Sammen åpner de den sagnomsuste skattekisten til Terje Formoe, proppfull av de mest kjente og kjære sjørøverlåtene. Her blir det sang og dans til «Sjørøverne kommer», «Jeg kommer alltid tilbake», «Å for et liv» og mange, mange flere. 

Sikre plass på skuta nå
Både landkrabber og sjørøverspirer i alle aldre er velkomne om bord. Bare husk at det er begrenset med plass, så det kan det lønne seg å sikre billetter raskt. Dere vil ikke stå igjen på brygga når denne skuta kaster loss! 

Involverte:

Alexander Hermansen sanger/skuespiller

Oda Gondrosen sanger/skuespiller 

Veslefrikk Teaterverksted sangere/skuespillere
Veslefrikk Teaterverksted ble startet i januar 2003 av Monia Berger-Lund. Teateret utviklet seg raskt til å bli Haldens største kulturarena for barn og ungdom. Hvert år deltar ca.150 elever fra 2 til 20 år. Veslefrikk har som formål at alle barn skal få oppleve glede, utfordringer og trygghet innenfor sang, dans og teater. Veslefrikk setter opp to store musikalproduksjoner i året, i tillegg til utendørsteater, vandreteater og mindre produksjoner. Den første forestilling var Rottefangeren fra Hameln i 2004. Siden det har de produsert og satt opp over 75 teaterforestillinger og musikaler. Teateret får også forespørsler fra ulike eventer og andre kulturproduksjoner som de deltar på. I 2022 åpnet Veslefrikk barnas egen scene på Fredriksten festning. 

Det Norske Blåseensemble
Med røtter tilbake til 1734, kan Det Norske Blåseensemble skryte av å være Norges eldste orkester i kontinuerlig drift. Hele orkesteret består av 24 profesjonelle musikere med base i Halden. Det Norske Blåseensemble blåser gjerne nytt liv i velkjente verk fra de tidligere periodene, men gjør også årlige jazz- og showproduksjoner. Et av satsingsområdene er sanntidsmusikk – improvisert musikk på klassiske premisser. Uansett sjanger setter orkesteret pris på et godt samarbeid, og får ofte selskap på scenen av unge talenter og lokale aktører så vel som anerkjente nasjonale og internasjonale kor, solister og dirigenter.