Henning Ruud

Kjøp billett

Onsdag 18. november kl. 21:00
Kafeen

PRIS:
235,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:
KJØP

Henning Ruud

Kjære publikum. På grunn av den oppståtte situasjonen har vi måttet flytte konserten til høsten. Billettene du har kjøpt, gjelder nå for den nye datoen onsdag 18. november kl. 21.00. Vi beklager de ulempene dette medfører for dere, og ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll.

Henning Ruud står på scenen med fullt band, det vil bli en kveld som spenner seg fra det akustiske og såre til det elektriske og røffe. Musikken kan beskrives som melodiøs, melankolsk pop/rock. Tekstene er nære og ekte og handler om livet, kjærligheten, savn og sånn. Henning har holdt på med musikk i over 25 år som låtskriver/vokalist og har flere band og prosjekter bak seg. Men dette er hans første prosjekt der han skriver på norsk.

I 2017 begynte prosessen for alvor med å skrive norske låter og med en tanke om å gjøre et album. I november 2018 begynte innspillingen i Toproom Studio på Grindvold med Børge Finstad og Matias Aaveren som produsenter/teknikere. Og nå, etter å ha vært til og fra studio i ca ett år er debut albumet klart. «Sanger om savn & sånn» slippes i mars 2020 og dette skal feires med albumfest på hjemmebane, på Askim Kulturhus. Dørene åpnes kl 20.00

Bandet består av:

Henning Ruud – vokal, gitar

Tor Raymond Petterson – gitar      

Kristoffer Krokeide – bass   

Tom Arne Fossheim – trommer  

Edvard Helvig – tangenter