Henning Kvitnes & Gutta i bandet sommer turné 2021

Kjøp billett

Fredag 4. juni kl. 20:00
Teatersalen

PRIS:
535,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

Henning Kvitnes & Gutta i bandet sommer turné 2021

Kjære publikum. På grunn av den oppståtte situasjonen har vi måttet flytte konserten. Billettene du har kjøpt, gjelder nå for den nye datoen fredag 4. juni 2021 kl. 20.00. Vi beklager de ulempene dette medfører for dere, og ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll.

Etter et fantastisk jubileumsår med utsolgte hus, skulle man tro at hele Norges Henning Kvitnes skulle ta det litt med ro. 

Jubileumsåret «60 år på vegen og 40 runder rundt sola» trakk nært 20 000 publikummere og låtene på det nye albumet fikk strålende mottakelse fra publikum.

Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av låter.

Etter snart 43 år på veien, har han bygd en trofast fanskare som kommer igjen og igjen på konsertene.
Monsterhits som «Evig Eies», «Sånne som oss», «Back to little Eden», «Til fots over Grønland», «ut å vekke sola», «Opp fra veien ned», Jenta i änglagård, m.fl. Det er mange å ta av.

Sommeren 2021 blir det turné med eget band og vi har allerede booket flere jobber. Vi starter i mai og fortsetter ut august. 

Med 5 av Norges beste musikere i ryggen, sikrer vi at publikum får høy kvalitet, favorittlåter gjennom flere tiår og de beste fra det nye albumet «60 år på vegen og 40 runder rundt sola» 

På veien:

Henning Kvitnes – vokal, gitarer
Finn Tore Tokle – vokal, Bass
Tor Hauge – vokal, Trommer
Eivind Ystrøm Petersen – vokal, el. gitar
Håvard Bendiksen – vokal, div. strenger
Jon-Willy Rydningen – Piano
Einar Ytrelid – tekniker
Øystein Hobber – backlinetekniker