Hellbillies – 30 år på vegen

Kjøp billett

Lørdag 6. november kl. 20:00
Teatersalen

PRIS:
580,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:
KJØP

Hellbillies – 30 år på vegen

Kjære publikum. På grunn av den oppståtte situasjonen har vi måttet flytte konserten «Hellbillies – 30 år på vegen» 13. november 2020. Billettene du har kjøpt, gjelder nå for den nye datoen lørdag 6. november 2021. Vi beklager de ulempene dette medfører for dere. Mvh Askim kulturhus

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2020 vil bandet markere sine første 30 år med en stor jubileumsturné. 

I løpet av vinteren, våren og høsten vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale. 

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.