Harm og Hegseth presenterer: GLITTER, K** OG SANG

Kjøp billett

Fredag 3. november kl. 19:00
Teatersalen

PRIS:
410,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP

Harm og Hegseth presenterer: GLITTER, K** OG SANG

Livet blir bedre hvis man drømmer seg litt bort. Det føles godt å dømme noe en kjendis har sagt eller gjort. Når et krigsherja land blir lagt i ruiner, er det fint å se på bloggernes renserutiner. Når verden blir ramma av en pandemi, binger vi sesonger med Sex og singelliv. Mens autoritære verdensledere truer selve demokratiet, er det digg å bli forbanna på Sophie Elise. Harm & Hegseth har gleden av å presentere showet «GLITTER, K*K OG SANG». Etter flere år med utsolgte livepodder har vi bestemt oss for å uppe gamet og gi dere et show dere sent (kanskje aldri) vil glemme. Vi lover god stemning, dans, sang, litt rapping (det blir ikke flaut, vi lover) og masse kødd og sladder! Syns du verden er for mørk og dagen for lang? Det kan heldigvis kureres med glitter, k*k og sang!

ALDERSGRENSE 18 ÅR + VERGEORDNING

(Mindreårige fra 16 år i følge med verge)

Denne forestillingen har 18 årsgrense. Vi tilbyr imidlertid en vergeordning, slik at ungdom mellom 16-17 år kan gå på forestillingen i følge med en edru voksen over 23 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Askim kulturhus på forestillingsdagen.

Vergen skal ikke nyte alkohol i forkant av eller under forestillingen og vergen må være til stede under hele forestillingen. Om brudd på verge-avtalen/skjema som signeres, vil både vergen og personen under aldersgrensen bli bedt om å forlate forestillingen umiddelbart. Vergen plikter å erstatte utgifter og eller tap herunder følgetap som Askim kulturhus blir påført som følge av enhver form for brudd på punkter informert under verge-avtalen/skjema.