HANNE BOEL – Between Dark and Daylight 2021

Kjøp billett

Torsdag 28. oktober kl. 20:00
Teatersalen

PRIS:
480,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:
KJØP

HANNE BOEL – Between Dark and Daylight 2021

Om Hanne Boel er tilbake? Næh, Hanne har aldri vært borte. Men det er dog allikevel en liten sannhet i utsagnet. Med BETWEEN DARK AND DAYLIGHT ser Hanne Boel tilbake mot sine klassiske utgivelser som den største danske soulsangerinne noensinne. Men det nye albumet er ikke et forsøk pa° å gjenopplive svunnen storhet, mere å utforske og bygge pa° innhøstede erfaringer og ikke minst levd liv. Hanne har bagasjen med seg og fremsynet intakt og har ikke kastet seg ut i en konkurranse med sin egen fortid. 

Albumet ble sluppet vinteren 2020, og skulle være i forkant av både Norges turne og i eget hjemland Danmark. Dette satte Covid 19 en stopper for, men i sommer og i høst håper vi å kunne presentere denne fantastiske artisten på Norske scener. 

Hanne Boels dynamiske og kraftfulle stemme har åpnet mange dører, men med BETWEEN DARK AND DAYLIGHT er det noe mere pa° gang – noe dypere, noe ekstraordinært, noe mere risikabelt. Den danske musikklegenden er vibrerende til stede i et utrykk og et personlig univers, som lyder av NÅ!

https://youtu.be/GRkYDLpwfDg