HAGLE

Kjøp billett

Fredag 10. november kl. 21:00
Teatersalen

PRIS:
fra 425,- til 425,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP Hagle - sittende på galleriet
KJØP Hagle - ståbillett

HAGLE

Indre Østfold-bandet Hagle har de siste årene etablert seg i toppsjiktet av norske artister når det kommer til streaming og konsertopptredener, og skyter nå fart inn i 2023 med sin gledesspredende country-rap, som handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp.

Med 100 millioner streams, utallige TV-opptredener, avslutningsshowet på VG-lista og hyppige avspillinger på radio, er det nesten umulig å ikke legge merke Hagle i den norske offentligheten om dagen.

Deres unike blanding av banjo, fele, trekkspill og rap har blitt omfavnet av hele landet og alle bandets singler har toppet listene på Spotify. De første låtene ble plukket opp av NRKserien Rådebank og flere av låtene har frekventert på diverse TV-program siden den gang.

Dette er musikk for deg med veteranbil med stort anlegg, som foretrekker tresko fremfor sneakers og setter allsang i forsetet!

Festen fortsetter i Røwdes Kulturbar etter konserten med DJ utover kvelden (20 årsgrense og ingen vergeordning)

KONSERTEN MED HAGLE HAR ALDERSGRENSE 20 ÅR + VERGEORDNING
Denne konserten har 20 årsgrense. Vi tilbyr imidlertid en vergeordning, slik at ungdom mellom 12-20 år kan gå på konserten i følge med en edru voksen over 30 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Askim kulturhus på konsertdagen.

Vergen skal ikke nyte alkohol i forkant av eller under konserten og vergen må være til stede under hele konserten. Om brudd på verge-avtalen/skjema som signeres, vil både vergen og personen under aldersgrensen bli bedt om å forlate konserten umiddelbart. Vergen plikter å erstatte utgifter og eller tap herunder følgetap som Askim kulturhus blir påført som følge av enhver form for brudd på punkter informert under verge-avtalen/skjema.