Gratulerer med JAHN

Fredag 29. oktober kl. 20:00

Gratulerer med JAHN

Kjære publikum! Gitt den vanskelige situasjonen vi er i og restriksjoner som er pålagt av myndighetene, har vi vært nødt til å flytte konserten «Gratulerer med JAHN». Billettene du har kjøpt, gjelder nå for den nye datoen, fredag 29.oktober kl. 20.00.  Mvh Askim kulturhus

Atle Pettersen, Thomas Felberg, Lise Karlsnes og Gaute Ormåsen har åpnet Jahn Teigens skattekiste, og sammen med noen av landets beste musikere ser de nærmere på over 30 av låtskattene vi alle elsker, og kan!

Denne kritikerroste forestillingen tar publikum med på en reise gjennom Jahn Teigen’s musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom musikaler og Melodi Grand Prix, m.m. Mil etter mil, Den vakreste som finns, Min første kjærlighet, Voodoo, Svenskefaen, Slå ring, Adieu, Bli bra igjen og Optimist er noen eksempler.

Etter et vanskelig 2020 håper vi dere vil ta En dags pause fra hverdagen, og hylle en av Norges aller største artister. Vi følger til en hver tid helsemyndighetenes og regjeringens pålegg og råd for å sikre at dere alle får en trygg og strålende opplevelse.

VI GLEDER OSS TIL Å SE OG HØRE DEG