Follo Politidistrikts Bluesband

Kjøp billett

Fredag 6. mars kl. 21:00
Kafe

PRIS:
280,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

Follo Politidistrikts Bluesband

Follo politidistrikt er lagt ned, men Follo Politidistrikts Bluesband lever videre. I likhet med politidistriktet har bandet gjennomgått noen endringer, først og fremst når det gjelder besetning. Bandet har fått ny vokalist – Sandra – som behersker alt det vi har spilt tidligere. I tillegg til å synge vakkert, har Sandra den kraften og råheten som dette bandet skal ha! 

Follo politidistrikts Bluesband fremstår mer kraftfullt og dynamisk enn noen gang. Tidligere har vi ikke hatt tangenter, men nå har vi fått med Natalia. Det gir en ny dimensjon til bandet. Martin er ny på bass. Han er habil på gitar, synger og arrangerer. Jonas, en stødig trommis fra Trøndelag, er ny. Han korer og kan fort finne på å overta vokalen på norske slagere (særlig når vi er innom hans språkområde). 

I tillegg til trøkk og godt humør, kan bandet denne gang presentere både gamle og nye låter. Kanskje det til og med kan dukke opp en og annen overraskelse?

Det pleier alltid å bli god stemning der Follo Politidistrikts Bluesband spiller, så her blir det store muligheter for å svinge seg på dansegulvet. Velkommen til festkonsert i Røwdes kafé.