Folk og røvere i Kardemomme by av Thorbjørn Egner

Onsdag 9. september kl. 18:00

Folk og røvere i Kardemomme by av Thorbjørn Egner

Kjære publikum. På grunn av den oppståtte situasjonen har vi måttet flytte konserten til høsten. Billettene du har kjøpt, gjelder nå for den nye datoen onsdag 9. september kl. 18.00. Vi beklager de ulempene dette medfører for dere, og ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll. Vi gjøre oppmerksom på at forestillingen har nytt klokkeslett.

Folk og røvere i Kardemomme by

Av Thorbjørn Egner

Velkommen til Kardemomme by! En hyggelig, liten by hvor Politimester Bastian gjør så lite han kan, Tante Sofie ikke er så fornøyd med dèt, og trikken går når den skal.

Og nå skal det feires! For nå er det den store by-festen med sang og med dans og med moro. Tobias skal synge en vise, barna skal danse, det blir bidrag fra papegøyer og kameler!

Men selv om gamle Tobias i tårnet melder om fint vær, er det allikevel noen mørke skyer i horisonten. De tre røverne driver nemlig og røver! Både til seg selv og til den farlige løven sin. Og nå har de fått en idé! Hva om de røver selveste Tante Sofie! Kan det gå bra?

Scenografi og kostymer er laget etter Thorbjørn Egners originale tegninger.

Dette er en tradisjonell oppsetning som ivaretar alle de kjente og kjære elementene som alle generasjoner har blitt så glade i.

Kamomilla, Tommy, Løven, og alle de andre barna spilles av barn fra Østfold, så her møter dere kjente og kjære skikkelser på flere plan!

Regi – Bjørn Sæter
Scenografi og kostymer – Basert på Thorbjørn Egners originale tegninger
Musikalske arrangementer – Per Christian Revholt
Koreografi – Alexander Langset