Femti, Feit og Bitter – Trine Rein

Torsdag 3. mars 2022 kl. 20:00

Femti, Feit og Bitter – Trine Rein

Grunnet den vanskelige situasjonen og nasjonale føringer er konserten flyttet til 3. mars 2022 (neste år)

Trine Rein har fylt 50 år, noe som ble markert med festforestilling på Chat Noir.
Konsertforestillingen ble en stor suksess, og vi fortsetter med turné våren 2022.

Med kjente hits fra hele karrieren samt forfriskende nytt musikkmateriale inntar Trine Rein kulturscenen med sin ikke alt for alvorlige forestilling ‘Femti, Feit og Bitter’.

Publikum kan forvente seg en god porsjon humor og ørlite grann selv-ironi denne kvelden.
Her skal vi gjennom hele skalaen på følelsesregisteret, med forventning om mange latterkuler, men også en klump i halsen.

Kveldens låtrepertoar bindes sammen med gode minner og historier fra et langt liv i musikkbransjen
Trine stiller med fullt band på scenen, det spares ikke på noe – her blir det masse trøkk og en uforglemmelig kveld i godt lag!

Spørsmål du kan være trygg på at du skal få et klokkeklart svar på!

• Kommer Lars Monsen?
  • Hvor er Lars Monsen?
  • Er det sant at du er gift med Lars Monsen?
  • Har du funnet en slankekur som fungerer?
  • Kan det skyldes overgangsalderen?
  • Du tjener fett, gjør du ikke?
  • Hvor mange Spellemannspriser har du vunnet?
  • Hvorfor spilles du ikke på radio lenger?

Trine Rein har benyttet det siste året til låtskriving. I 2019 kom singlene Live & Forgive og Where do we go..

I vinter dro hun til Nashville og hadde et fruktbart og spennende låtskriversamarbeid med et anerkjent låtskriverpar, og i år kom  You make me Oooo  – Joy  og Mother

Over nyttår kommer enda en ny låt, og i løpet av 2021 er det planlagt å samle disse i et album. Velkommen til feiring!